HEALTHY BEAUTY | On-line kurs izrade prirodnih kozmetičkih proizvoda

Beograd
za jednu osobu

Ukoliko razmišljaš da pređeš na prirodnu kozmetiku, ova radionica je pravi izbor! Naučićeš šta su prirodni preparati i organska kozmetika, kako kozmetički preparati utiču na funkciju kože i celog organizma i u čemu je prednost primene prirodne kozmetike. Savladaćeš dragocenu tehniku kako da od prirodnih sastojaka napraviš sredstvo za negu i tako svoje lice, kosu i telo poštediš “hemije”.

36000 RSD

HEALTHY BEAUTY | On-line kurs izrade prirodnih kozmetičkih proizvoda

Ovaj kurs je prvi on-line kurs na ovim prostorima. Koža je svakodnevno izložena štetnim agensima koji se nalaze kako u našem okruženju, tako i u preparatima koje koristimo za negu kože. U većini takvih preparata dominiraju parafinsko ulje i drugi derivati nafte koji zapušavaju pore i otežavaju koži da diše. Prirodni sastojci podstiču aktivnost kože i na taj način doprinose njenoj hidrataciji. Osim toga, prirodne sirovine nisu testirane na životinjama, pa ih sa poverenjem možemo koristiti u svrhu izrade prirodne kozmetike. U on-line delu koji traje 2,5 meseca uz mnogo praktičnih saveta naučićete osnove izrade kozmetičkih proizvoda i kako da sami od nule formulišite svoju kozmetiku za negu lica. Kurs ima 7 modula i realizuje se na posebnoj platform za on-line obrazovanje. Nakon teorijskog on-line dela sledi jednodnevni praktični deo gde ćemo naučeno sprovesti u delo. Nakon završenog kursa dobijate sertifikat o završenom kursu. Na kraju kursa sve preparate koje napravimo možete odneti kući. Na ovoj radionici koristite najnovije sirovine, emulgatore i konzervanse dozvoljene za korišćenje u prirodnim preparatima. Pripremate ih i izrađujete sami, uz stručni nadzor. Kurs vodi Marijana Milosavljević, diplomirani farmaceut specijalista kozmetologije

Detalji ponude

Poklon za Jednu osobu
Trajanje usluge 2,5 meseci
Pravila oblačenja -
Lokacija Miloša Pocerca 13, Beograd
Vremenski uslovi Nemaju uticaj na izvršenje usluge
Gledaoci -
Dodatne informacije Obavezno je rezervisati uslugu unapred. U cenu je uključen sav potrošni materijal kao i skripta sa receptima. Sve što učenici naprave nose sa sobom kući.