Tandem skok padobranom | HD snimak+fotografije | Paraćin

Paraćin
za jednu osobu

Skok padobranom je sinonim za vrhunsku avanturu i doživljaj za pamćenje. Kada postane poklon, onda je zaista nešto posebno, nešto što ćemo pamtiti čitavog života. Poklanjamo slike, zvuk, kontakt, visinu, prostranstvo, osvajanje, i još mnogo, mnogo toga... Prigrlite ovu neicrpnu inspiraciju i izuzetno iskustvo!

28000 RSD

Tandem skok padobranom | HD snimak+fotografije | Paraćin

Pozivamo te da skočiš sa oko 3000 metara. Za tvoju udobnost i sigurnost pobrinuće se iskusni tandemski padobranci koji će obezbediti obuku na terenu i zabavu u vazduhu. Tandem skok je fantastična poklon ideja za ljubitelje snažnih emocija i svih onih koji su uvek sanjali o letenju. Na kraju krajeva, živimo za posebne trenutke koji čine naše živote blistavim! Padobransko skakanje je jedinstveno iskustvo koje će uvek ostati u tvom sećanju. Ekstremna doza adrenalina, sloboda i zadovoljstvo to je ono sto pruža ovaj poklon. Fotografije i snimak ostaju da svedoče o ovom izvanrednom iskustvu!

Detalji ponude

Poklon za Jednu osobu
Trajanje usluge Slobodan pad 40 sekundi + 5 minuta leta padobranom
Pravila oblačenja Odeća u kojoj se osećate prijatno
Lokacija Aerodrom Paraćin
Vremenski uslovi Loši vremenski uslovi mogu uticati na izvršenje usluge
Gledaoci -
Dodatne informacije Obavezno zakazivanje termina. Starosna granica je 16 godina, za maloletna lica obavezna dozvola oba roditelja. Granica za kilažu je 90 kg.  Treba poneti flash memoriju ili SD karticu za prebacivanje snimaka, postoji mogućnost slanja na e-mail.